Abstract:
Метою дослідження є розгляд особливостей функціонування системи обслуговування у закладах мережі національної кухні «Пузата Хата»,
ознайомлення з іншими мережами ресторанів в Україні, досліджено їхню роль у
індустрії гостинності.
В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування в українських мережах ресторанів. В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата».
В третьому розділі розроблено шляхи підвищення ефективності обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата».
Description:
Цвілинюк І. О. Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2023. 76 с.: рис.12, табл.4, дод.