Abstract:
Основною метою бакалаврської роботи є з’ясування самої сутності заводу по виготовленню і зберіганню швидко заморожуючих продуктів, їх призначення та вплив на розвиток в сучасній архітектурі світу та Україні. В першому розділі розглянуто адміністративно-географічне положення. В другому розділі розглянуто конструктивні рішення фундаментів. Третій розділ представляє технологічну карту на монтажні роботи.В четвертому розділі розглянуто охорону праці та цивільний захист
населення.
Description:
Жаболуб Т. В. Розробка проекту заводу по виготовленню та зберіганню швидко заморожуючих продуктів: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавра спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2023. 74 с.: табл., рис., дод.