Abstract:
Основною метою бакалаврської роботи є з’ясування самої сутності молочного заводу з виробництва натуральної молочної продукції, його призначення та вплив на розвиток в сучасній архітектурі світу та Україні. В першому розділі розглянуто загальні дані, об’ємно-планувальні рішення. В другому розділі розглянуто конструктивну схему будівлі, колони, фахверки. Третій розділ представляє інженерну підготовку майданчика до будівництва. В четвертому розділі розглянуто охорону праці та цивільний захист населення.
Description:
Слободянюк Ю. Г. Розробка проекту для створення молочного заводу з виробництва натуральної молочної продукції: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва: науковий керівник: М. О. Шевчук. Івано-Франківськ, 2023. 43 с.: табл.3, мал.1, дод.