Abstract:
Метою дослідження є вивчення використання крафтових продуктів Карпатського регіону в контексті розвитку туризму. В першому розділі розглянуто теоретичні основи крафтового виробництва в контексті розвитку туризму. В другому розділі проведено аналіз локальних крафтових продуктів Карпат як передумови розвитку туризму. В третьому розділі представлено рекомендації щодо використання крафтової продукції Карпат в контексті розвитку туризму.
Description:
Челяк Я. В. Крафтові продукти Карпат як складова розвитку туризму: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація студентки 4 курсу, групи Тз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Л. М. Жирак. Івано-Франківськ, 2024. 40 с.: рис.2, табл.2, іл., дод.