Abstract:
Метою дослідження є вивчення основних теоретичних та практичних аспектів івент-менеджменту в готельному бізнесі та визначення перспективних напрямів його удосконалення. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні основи івент-менеджменту в готельному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження організації івент-менеджменту в готельному бізнесі. В третьому розділі представлено рекомендації щодо удосконалення івент-менеджменту в готельному бізнесі України.
Description:
Ільків Н. М. Івент-менеджмент в готельно-ресторанній сфері, як фактор розвитку підприємства: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2024. 65 с.: табл., іл., дод.