Abstract:
Метою дослідження є особливості і технології молекулярної кухні, як тренду сучасності. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти молекулярної кухні. В другому розділі проведено аналіз технологічних аспектів молекулярної кухні. В третьому розділі представлена стратегія удосконалення особливостей і технологій молекулярної кухні у ресторані «Канапа».
Description:
Тимофіїв І. І. Модерністська (молекулярна) кухня як тренд сучасності: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2024. 56 с.: рис.15, іл., дод.