Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є встановлення найбільш підходящих методів управління для готельно-ресторанних підприємств з урахуванням їх потреб і характеристик.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів керівництва. В другому розділі проведено аналіз стилів керівництва в готельно-ресторанній галузі.
В третьому розділі представлені рекомендації щодо покращення стилів
керівництва на підприємствах готельно-ресторанної сфери.
Суть розробки, основні результати:
Гладуняк П. Т. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної справи: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 51 с.: рис.2, табл.3, іл., дод.