Abstract:
Метою дослідження є визначення та аналіз можливостей використання крафтових продуктів у ресторанному бізнесі Карпатського регіону України для досягнення конкурентних переваг та задоволення потреб клієнтів.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації крафтових
виробництв в ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз ринку крафтових виробництв в Карпатському туристичному регіоні України. В третьому розділі представлено процес виявлення проблем, перспектив та рекомендацій щодо впровадження крафтових виробництв у ресторанному бізнесі Карпатського туристичного регіону.
Description:
Джус К. В. Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. М. Шенішевська. Івано-Франківськ, 2023. 68 с.: іл., дод.