Abstract:
Метою дослідження є виявлення тенденцій розвитку крафтового виробництва в ресторанній галузі на Прикарпатті.
В першому розділі розглянуто теоретичні основи дослідження крафтового
виробництва. В другому розділі проведено аналіз особливостей використання крафту у сфері ресторанного бізнесу Прикарпаття. В третьому розділі представлено процес перспективи розвитку крафтового виробництва у ресторанній сфері України.
Description:
Строїч І. М. Крафтові виробництва в ресторанному бізнесі Прикарпаття: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Н. О. Гавадзин. Івано-Франківськ, 2023. 54 с.: рис.4, табл.1, дод.