Abstract:
Метою дослідження є виявлення оптимальних стилів керівництва для готельно-ресторанних підприємств в залежності від їх потреб та характеристик.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів керівництва. В другому розділі проведено аналіз стилів керівництва в готельно-ресторанній сфері. В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо оптимізації стилів керівництва на підприємствах готельно-ресторанної сфери.
Description:
Том'юк А. М. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 65 с.: табл.3, рис.1, дод.